A fost odata un catel

Posted By on January 8, 2011 in Blog | 9 comments

De astazi, am facut o noua categorie pe blog: Made in Romania. Unele imagini vor vorbi de la sine, altora, daca le voi mai putea adauga ceva, o voi face.

Am primit poza si povestea de la o sursa sigura…

Toata lumea era extrem de incantata de Rex, un catel maroniu – un suflet al recreatiilor. Se aciuase pe langa scoala lor si de cele mai multe ori, batea cu labele din fata, a nerabdare, pentru o felie de paine, pe care multi confrati de-ai sai nici nu ar fi adulmecat-o. Toti s-au bucurat de prezenta lui pentru o perioada. Motivul pentru care am vorbit la trecut de la titlu pana aici este din cauza  faptului ca ieri dimineata, un asa-zis  politician de comuna l-a impuscat. “Rugineau” probabil cartusele de cauciuc din pistol, iar normele metodologice ale legii protectiei animalelor de la noi sunt probabil, inca in teste…

Atat.


[There was once a doggie...]

9 Comments

 1. valy70 January 8, 2011

  Din pacate astfel de povesti sunt peste tot in jurul nostru,violenta umana in tara asta e o parte a genei cu care ne nastem,uneori chiar imi vine sa le dau dreptate celor care ne considera un popor barbar,salbatic…politia animalelor e doar o poveste,asemeni politiei traditionale e coruptibila,oarba si platita degeaba.

 2. PnK January 8, 2011

  Lasa frate asta cu violenta umana, ca la voi s-a facut curatenie nu ati mers voi prin gramada de caini vagabonzi care saliveaza dupa o halca de carne din voi. Asa ca glonatele alea ca sa nu fie trase inspre ei, ar trebui ca hingherii sa isi faca treaba. :)
  Poveste trista, dar asta e …
  O zi faina!

 3. Alex Mazilu January 8, 2011

  Sunt total de acord cu tine PNK. Nu imi plac 10 caini in spatele blocului…
  insa am impresia ca imaginea spune cu totul altceva…
  era unul singur in toata curtea scolii… si priveste la imagine…
  ;)

 4. insolventa January 8, 2011

  la multi ani ! un an nou fericit ! si sa avem cat mai mare activitate in blogosfera.

 5. anca January 8, 2011

  saracul catel ce destin a avut.si el care nu facea nimic.sincer mi-ar placea sa aud si sa vad ca cineva face ceva si pentru ei ca multi ajung din vina altora pe strada.iar cei care mai stau prin jurul blocului,indiferent ca e unul sau doi,ar trebuie macar ca unii din noi sa aiba grija de ei nu sa ii pedepsim cu cea mai crunta pedeapsa:MOARTEA!

 6. Codruta January 9, 2011

  “Politicienii” nostri sunt niste frustrati sexual care isi refuleaza frustrarile dandu-se cat mai “macho” si legandu-se cat pot mai mult de cei cat mai “slabi”, doara-doara n-o observa nimeni ca au capu’ mic si creierul lejer!
  A tras in bietu’ catzel, ca sa nu se observe ca, in realitate, n-a facut NIMIC pentru cei din comunitatea care l-a investit cu o bruma de incredere! Pistolu’ acela trebuia si el sa arate ca exista – si ca posesorul lui se face ca lucreaza si el, acolooo…. si mai ales cred ca a vrut sa fie un “avertisment” pentru cei care ar indrazni sa observe ca omul e frustrat, incapabil si impotent! >:

 7. Valentin Boeru May 18, 2011

  Prietenia construită în milenii de studiu reciproc dintre câine şi om se pare că va fi denunţată unilateral de bicisnicul om. Cel mai bun prieten al omului, trădat cu laşitatea devenită din defect calitate omenească, va lăsa locul său singurătăţii de care se bucură monştrii din întunecatele plăsmuiri de coşmar ale viitorului. Nimic nu este mai greu de suportat ca singurătatea şi indiferenţa. După dispariţia celui cu care în clipele de disperare ne comparam existenţa ne va lăsa într-un deşert emoţional greu de suportat dar pe deplin meritat.

 8. Cristinne April 12, 2012

  Cainele este si va ramane cel mai bun prieten al omului. Nici mie nu imi plac multimile de caini care umbla pe strazile Bucurestiului, cu toate ca iubesc foarte mult animalele, dar cu uciderea lor nu sunt deloc de acord. Sunt sigura ca, cu banii pe care statul oricum ni-i ia s-ar putea creea niste adaposturi pentru aceste suflete fara stapan.

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets that mention A fost odata un catel : Alex Mazilu – Daily Photo Blog / Photo Blogging -- Topsy.com - [...] This post was mentioned on Twitter by Gabriela Rus, Ionut Iancu. Ionut Iancu said: RT @alexmazilu: A fost odata …
 2. Surprize « Ioan Usca - [...] Perfect! Să presupunem că nu aveţi timp… Pe cine-aţi alege să citiţi între  Alex Mazilu şi Cristian Lisandru, ştiind …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blog Widget by LinkWithin