logo-mini

Share

Foto dependent

Citeam dimineata niste cifre vehiculate de Facebooksunt uluitoare. Aproximativ 250 de milioane de persoane (din 500) folosesc serviciul in fiecare zi !

Trecand de la nivelul macro, la nisa foto as vrea sa imi manifest incantarea 😀 privind grupul nostru foto care a ajuns la 2.556 de membri, care au postat peste 4.400 de fotografii! Cele mai bune se vor regasi in continuare aici.

[Photography addicted…]

Alex Mazilu

www.alexmazilu.ro Fotografiile vorbesc pretutindeni aceeasi limba...


7 comments

 • Pingback: polimedia.us/fain/

 • Tot inainte si mai bine… succese!

 • Felicitari tuturor, e o pasiune frumoasa, e tot o arta 🙂 Succes in continuare tuturor!

 • Cea mai mare provocare cu care ne confruntam pe face-a-lui-buku’ este selectarea prietenilor / grupurilor / siteurilor demne de a fi urmarite. Este exact ca in cazul blogurilor.

  Sunt multe bloguri bune, dar cate pot fi urmarite ? Cate articole putem sa citim zilnic ? 100 ? 500 ? 1000 ? Dar ce facem cu blogul 1001 unde poate sa se ascunda un articol exceptional ?

  Ce nu zice nimeni: aceasta activitate de urmarire (nu pot sa ii spun altfel) o platim din greu. Plata este una nedeclarata: timpul nostru propriu. Timp de Viata.

 • Multumesc Teo, Valeriu ! Sunteti oricand bineveniti ! 😉

  D.
  Cred ca fiecare ar trebui sa isi descopere o pasiune (hai 2) si sa o urmeze… (e imposibil sa faci de toate f. bine !)

  Cat despre viata… traim deja intr-un ritm nebunesc, care sa fiu sincer… nu stiu unde ne va duce.

 • Eu nu as fi asa virulent precum Darel. Cred ca Internetul, ca si o piata ideala liberala, va fluentiza valoarea iar timpul o sa fie destul de bine dramuit pentru a ne bucura de fotografii reusite.

 • Corect Madalin ! 😉

Leave a Comment