logo-mini

Share

“Iubesc berea” se va auzi mai des

O bere savurată alături de prieteni… iată planul perfect pentru o după-amiază relaxantă…

Cum obiectivul aparatului meu de fotografiat nu putea să rateze un astfel de moment, am acceptat provocarea campaniei Iubesc Berea, de a surprinde în fotografii doamne și domnișoare care aleg să se bucure de ceea ce le face într-adevăr plăcere și care știu să transforme finalul unei zile într-un… moment de aur. Cum? Savurând o bere.

Se spune că pe măsură ce anii trec, devenim mai conștienți de valoarea timpului, așa că ritmul nebun al vremurilor pe care le trăim trebuie contrabalansat cu momente relaxante, în care devenim autentici și putem arăta lumii cine suntem cu adevărat.

În majoritatea cazurilor în care am pătruns cu eleganță, alături de aparatul meu foto, în universul creat în jurul unui pahar de bere, am fost primit cu zâmbetul pe buze, chiar invitat să mă alătur grupului.

M-am bucurat să găsesc toate astea în peregrinările mele pe la terasele bucureștene, iar zâmbetul sigur surprins de obiectivul meu foto a reprezentat confirmarea că reușisem să obțin ceea un fotograf caută întotdeauna: oameni adevărați și trăiri autentice.

După-amiezele mele la bere vor continua. Așa că ne vom revedea aici cu alte și alte instantanee.

5

1
3
6

Mai multe fotografii aici.

Alex Mazilu

www.alexmazilu.ro Fotografiile vorbesc pretutindeni aceeasi limba...


Leave a Comment