logo-mini

Share

Joia la Divan IV

Este Joi. Nu putem uita de vizita la Divan.

Saptamana aceasta va recomand humus cu pastrama de vita de Kayseri impreuna cu o salata de patrunjel; o portie de Karniarik, vinete umplute cu ceapa, usturoi, rosii si carne; Guvec, un urias ghiveci de legume si carne si nu in ultimul rand, lavas, lipia turceasca.

Daca o sa comandati un Testi kebab, sa nu va mire faptul ca il veti primi pe o tava mare, in flacari. Poza a treia sta marturie. Este un fel de mancare din Anatolia Centrala, constand intr-un amestec de carne de miel si legume fierte in vas de lut direct in foc. Testi inseamna ulcior in limba turca. Potul este sigilat cu aluat si se rupe in momentul servirii. Nu vreau sa va stric surpriza cu mai multe detalii… 😉


divan

Pofta buna !

Mai multe fotografii aici.

Divan, Centrul Istoric Bucuresti, Strada Franceză 46-48. Pentru rezervari: 021.312.30.34

Alex Mazilu

www.alexmazilu.ro Fotografiile vorbesc pretutindeni aceeasi limba...


3 comments

Leave a Comment