logo-mini

Share

Scanning

Spatiul aerian este in siguranta. Poate ar trebui inca niste radare, care sa monitorizeze eventualitatea in care ninge si sa nu mai fim luati prin surprindere. Hai sa ne cumparam si niste avioane de 10 milioane de dolari bucata, fara pilot. Hai sa dam ajutor financiar in toate directiile (cand banii sunt imprumutati…)

Hai ca asta mi-a placut dimineata… Si, daca tot vorbeam de unghiuri, din ce unghi putem privi 1 milion de someri, astfel incat sa para totul bine? Poate daca ne gandim ca familiile lor sunt in numar si mai mare? (in rest, evident... sanatate!)

[Nikon D300; 18-50mm;  Exposure time 1/200 sec; ISO 200; Exposure Compensation 0.0; Lens aperture F.5.6]

[How the airspace is secured… Let’s worry about anything now 😀 ]

Alex Mazilu

www.alexmazilu.ro Fotografiile vorbesc pretutindeni aceeasi limba...


4 comments

 • Pingback: polimedia.us/fain/

 • chiar ma simt in siguranta ca spatiul nostru aerian este atent supravegheat! In ceea ce priveste avioanele fara pilot, chiar trebuie achizitionate si-asa ale noastre, au tot cazut ca mustele, cu piloti cu tot!
  Cu unghiurile? Nu stiu, dracu’ stie, din orice unghi ai privi, milionu’ ala de someri, nu prea da bine si… paaarca vad ca impreuna cu milioanele de saraci lipiti-pamantului, pun astia de o revolta de pomina si ce de capete se vor taia!
  Cu ajutoarele financiare? Paaai, datoriile electorale nu trebe achitate? Trebe! Aia-i!
  Hai pe la mine sa vezi ce-am hotarat:
  http://www.neacostache.com/2010/01/29/blog-violet/
  O zi faina!

 • Nu ‘stii’ nimic. Baselu trebuia sa plateasca datoriile personale, nu ? Doar moldovenii l-au votat… ce puii mei, sa le dea toata transa de la fmi. Sau o dam lor, sau o fura bocii, la cei 1 milion de someri nu o sa ajunga nimic decat durerea (sper sa-i doara, caci probabilistic 50% i-au votat :DDD )

  Revenind la cer, e stupid sa ne inarmam cand murim de foame, de boli si saracie. Dar ce-i trebuie chelului ? Tichia de margaritar, normal.

  Ma duc sa stau pe banca din poza anterioara. E minunata pacea din fotografia aceea.

 • Un cer din asta mi-ar placea sa vad in fiecare zi. Frumos!

Leave a Comment