logo-mini

Share

Secret window

Am aruncat o privire afara. Clar nu se poate iesi.

Daca nu ati vazut Secret Window va spun: asezati-va confortabil in fotoliu, luati-va o cafea si vizionati-l ! Johnny Depp face un rol de exceptie, cum a facut dintotdeauna. (Trailer) Despre maestru  v-am mai vorbit[Nikon D300; No Flash; Exposure time 1/20 sec; ISO 800; Exposure Compensation 0.0; Lens aperture F.5.6]

[Stephen King’s Secret window…]

Alex Mazilu

www.alexmazilu.ro Fotografiile vorbesc pretutindeni aceeasi limba...


3 comments

 • Un film excelent, îl ţin acasă, în original. Şi îl revăd cu mare plăcere, de fiecare dată. Combinaţia dintre Johny Deep şi scenariul făcut după Stephen King a fost excelentă.

 • C.
  are omul asta niste roluri pe care nu le poate (efectiv) face altcineva…

  • uiflorin-
  • January 24, 2011 at 12:56 am-
  • Reply

  Eu n-am inteles nimic din el, si sunt consumator de fictiune si thriller. Un film care necesita recenzie sau citirea cartii pentru a-l putea intelege, nu merita facut. Nu stiu povestirea lui King, dar banuiesc ca scenariul urmareste indeaproape cartea, dupa cat de criptic e. Imaginati-va o carte de Philip K Dick ecranizata punct cu punct, cati ar intelege efectiv ceva? Unele carti pur si simplu nu merita ecranizate, sunt prea criptice pentru ca spectatorul de rand sa poata prinde povestea, si lasa un gust amar.
  O parere.

Leave a Comment