logo-mini

Share

Siemens Race 2012

“Lumea de maine are nevoie de raspunsurile noastre astazi.” De peste 100 de ani, Siemens pune la punct solutii tehnice, imbina creativitatea cu inovatia si sustine noi talente pentru o lume mai buna.

Asadar, daca tot vorbeam de creativitate, Siemens Romania lanseaza in luna mai cea de-a doua editie a intrecerii bloggerilor pentru descoperirea tehnologiilor de dezvoltare durabila din tara. In cadrul campaniei, cinci echipe de bloggeri vor strabate 13 orase din Romania, parcurgand o distanta de peste 1.500 km.

In Siemens Race 2012 se vor intrece: Alex Negrea & Adrian Ciubotaru (Echipa Relaxatilor), Andrei Crivat & Marius Sescu (Crivasescu), Cristina Bazavan & Cristina Chipurici (Echipa Castigatoarelor), Dan Dragomir & Razvan Pascu (Echipa Ciresarilor). Nici o echipa nu este insa completa, fara film, fotografie si viziune artistica. De aceste aspecte se vor ocupa Razvan Baciu si cu mine (Echipa Artistilor). Mai multe detalii pe pagina de Facebook.

Stati cu ochii pe noi! Ne vedem in Mai! đŸ˜‰

Prima editie a proiectului Siemens Race a fost premiata cu Silver Award for Excellence la Categoria ‘Comunicarea Proiectelor de Mediu’ in cadrul competitiei Romanian PR Award din 2011.

[Siemens Race 2012]

Alex Mazilu

www.alexmazilu.ro Fotografiile vorbesc pretutindeni aceeasi limba...


6 comments

Leave a Comment