logo-mini

Share

Un exercitiu mintal

Inspiratie. Un exercitiu mintal pe offshoreCitesc, ascult si imi place…

“Cercul care ne creioneaza destinul comun este presarat cu nesat de oase frante, ganditori si oameni simpli, luptand si murind pentru o lume mai buna, pentru schimbare. Imi este frica sa vorbesc despre schimbare, mai ales ca ea ataca preceptele cu care ne inhamam zilnic.”

[Nikon D300; No Flash; Exposure time 1/200 sec; ISO 200; Exposure Compensation 0.0 Lens aperture F.5.6]

[Mind and inspiration…]

Alex Mazilu

www.alexmazilu.ro Fotografiile vorbesc pretutindeni aceeasi limba...


7 comments

 • Pingback: Tweets that mention Un exercitiu mintal : Alex Mazilu – Daily Photo Blog -- Topsy.com

 • Mi-a luat putin sa inteleg ce ai scris in post, nu pt ca nu ma duce mintea, ci pentru ca imi place sa inteleg exact ce vrea omul sa spuna si ce simte.
  As vrea ca un fel de reply la ce ai scris in topic, o postare mai veche, din momentele mele de inspiratie.

  “Oricine isi poate alege drumul pe care vrea sa mearga! Fie ca este inainte, inapoi, la stanga sau la dreapta! Nu conteaza directia drumului ci conteaza motivul pentru care ai ales acel drum, conteaza pana si cea mai mica cararuie pe care o alegem, atat timp cat la iesire, ajungem in locul in care dorim. Este adevarat ca uneori poti alege si drumul celmai mare, cu cei mai fabulosi arbori, dar daca drumul este sec in final? Atunci ce faci? NU sttii ce se faci, dar cel mai rau este ca la sfarsitul acestui drum, nu mereu ai cararea inchisa sau umbrita… mereu mai exista ceva, mereu mai exista fie ca e un fir de par de care atarna tot pendulul vietii tale asupra unui neant! Nu conteaza acest lucru! Ceea ce conteaza este daca esti capabil sa mentii acel pendul astfel incat firul de par sa nu se rupa! Daca stii sa mentii acel fir in intregime! Bineinteles ca exista mereu multe si multe optiuni! ce e mai important in decizile in care le luam, este finalul! Esenta este finalul, cand devii ori muritorul uitat, ori nemuritorul din suftelelor celor care tin la tine! Voi alegetzi.. asa ca .. avetzi grija la ceea ce facetzi.. caci uneori poate conta mai mult decat credetzi!”

  nu voi posta blogul sa nu fac reclama..
  Am pus aceasta ca un raspuns la vorbele tale: “cu nesat de oase frante, ganditori si oameni simpli, luptand si murind pentru o lume mai buna, pentru schimbare”

 • Schimbare? Depinde in ce sens…
  O lume mai buna? Pentru noi? Cezi ca se mai poate?
  Ne-a ramas lumea visului si…cam atat…

  P.S. ai uitat pe langa “oase frante” si “carnea de tun”…”tun” in cel mai josnic sens…

 • Vezi, ai devenit si filosof acum! :))) Poate ca ar trebui sa gandim in perspectiva, sa ne unim fortele cumva – poze plus cuvinte 🙂 merci si eu!

 • Pingback: 19 Mai « Ioan Usca

  • crina-
  • May 18, 2010 at 4:07 pm-
  • Reply

  …traim clipa pt moment si nu pt viitor.Muncim, facem o familie, platim pensie pt viitor,dar frumusetea unicatului sint momentele pe care trebuie sa le vedem, tari,exploata la maxim,ACUM si nu atunci!

Leave a Comment