logo-mini

Share

Vacanta cu Olympus

Vacanta din Grecia a stat sub semnul Olympus. OM-D E-M5 si TG-2 (in cazul in care nu vreti sa renuntati la aparatul foto in apa).

Pe OM-D am folosit doua obiective: M.ZUIKO DIGITAL ED 12mm si M.ZUIKO DIGITAL ED 60mm 1:2.8 Macro.

Despre calitatile OM-D E-M5 cu obiectiv de 12-50 mm am mai povestit, odata cu trip-ul foto la Istanbul de anul trecut). De data aceasta, am folosit obiectivul de 12 mm, obiectiv superangular cu body din aluminiu, special destinat monturii Micro 4/3. Oricine iubeste fotografiile instantanee va fi multumit cu obiectivul. Focalizeaza rapid, precis si silentios. Bokeh-ul o sa va placa. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poate fi utilizat la fel de bine si in cazul peisajelor. Un video review excelent (ca de obicei) il gasiti la DigitalRev TV.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

60mm Daca va doriti sa patrundeti intr-o lume pe care, de obicei o ignoram, macro, atunci un 60mm este obiectivul de care aveti nevoie. Puteti obtine un bokeh frumos, circular, impreuna cu un focus silentios. Cu 0.19 m – infinit, este foarte util pentru fotografia de portret. Obiectivul este bine construit si nu cred ca ii va dezamagi pe iubitorii fotografiei detaliilor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TG-2 a fost optiunea pentru fotografia subacvatica. Este un aparat robust, compact, porneste si face poze in 0.9 secunde. Sub 1600 ISO, imaginile sunt fara zgomot. La detalii se mai poate lucra, iar daca nu v-ati cumparat deja un TG-1, noul aparat este optiunea cea mai buna. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In rest, imaginile vorbesc aceeasi limba oriunde…

[Olympus OM-D E-M5 & TG-2]

Alex Mazilu

www.alexmazilu.ro Fotografiile vorbesc pretutindeni aceeasi limba...


Leave a Comment